Snöyr

30 Januari 2014 - 16:33
Jädrarns vad det snöar alltså, har nog kommit 2dm de senaste dagarna!!
 
Idag har jag hittills vart i skolan, haft håltimme och gjort mig nyttigheter! Han tvätta tre tvättar och en diskmaskin påhåltimmen samt pluggat lite och gjort chokladfluff - effektiv!! När jag kom hem från skolan åt jag och gjorde nyttiga muffins till mig och mamma att ha med i bilen och en kvar hemma till pappa, hoppas de är goda! Nu är vi iallafall påväg till Sunne, hoppas på rolig ponny att rida och roliga övningar på träningen.
Skriver mer imorgon! :)Min kväll

29 Januari 2014 - 21:35
Har haft en väldigt trevlig eftermiddag/kväll. Den har bestått av städning av rum, stall, och lite "matlagning".  I stallet hann vi prata massor med Anna och Linda, vi kom fram till många kloka saker - som vanligt ;) Skrittade även Curris och hon var jätte glad och pigg, härligt! Sadeln känns jätte bra också. Till kvällsmat gjorde jag kardemumma gröt med bär - GOOTT!!
 
Lång onsdag

29 Januari 2014 - 13:02
Dryga, dryga onsdag. Långa tråkiga lektioner och äcklig mat dessutom. Annars är livet väldigt bra. Kan inte bli dåligt just nu, känns det som. Skulle ju ha vart och tränat för Jarle idag men de vart flyttat till imorgon, tur att mamma kunde köra då med! Ska iallafall hoppa becky, en ponny. Mer vet jag inte :) så idag ska jag ägna mig åt att städa rummet och göra någon nyttig god mat. Även rida Cournette i skönaste sadeln igen!