En onsdag i min smak

30 April 2015 - 07:06
Åter igen en dag med mycket att göra. Hunnit med super mycket idag då jag bara hade en matte lektion i skolan. Skönt! Dagen har fått bestå av plugg, skola, lunch, mer plugg, springtur med nells (!!) samt hoppat med Cournette. 


Effektiv

28 April 2015 - 22:46
Herregud vad mycket man hinner med och göra nu när det inte blir mörkt vid halv 4 längre. Idag har jag hunnit att städa hemma, vart i skolan, ätit (viktigt hehe), körlektion på körskolan, vart hos curre, fotbollsträning och gått en sväng på kvällsöppet i stan. Puh, va en hel del?! Så himla skönt att få lägga sig i sängen!

Curre hade vilodag så jag passade på att ta fram repgrimman och ledrepet. Tränade på mycket basic men även på ett litet problem vi har. Tar jag mig i kragen och tränar såhär någon gång i veckan är det snart bortblåst. Är ju dock inget som stör den dagliga hanteringen, men känns ändå bra att ha de utrett. Imorgon står det hoppning på schemat! (Och springtur för mig med nells...)
Härliga lördag

25 April 2015 - 21:05
Började denna lördag med lite dressyr träning för Anna Wördin. Gick hur bra som helst, andra gången jag tränar för henne nu och det funkar hur bra som helst! Känns så bra att ha en tränare på sidan av Fredrik och Anna (Emanuelsson). Dressyr/markarbete är dessutom någonting jag känner att jag och Curre behöver mer av nu när hindrens blir större och större. Ett extra plus är också att hon kommer ut till flottuvan där jag står så vi slipper åkingen, sedan kommer hon till Storfors också ifall det skulle krisa någon gång! 


Efter träningen var vi på dop för mitt käraste Kusinbarn Ellinor. Var trevligt att träffa henne och resten av släkten! Just nu sitter jag i Lesjöfors mer ett gäng goda vänner, vi har grillat och druckit lite gött. Nu spelar vi spel och har det supertrevligt!